ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ

kap1Ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα Κ.Α.Π. 2014 – 2020 πραγματοποιήθηκε στο Εμμανούλειο με πρωτοβουλία της εταιρείας «Περιβάλλον Αgro»  Ομιλητής ήταν ο κ. Δημήτρης Λώλης, γεωπόνος, συντονιστής της ομάδας εργασιών του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας για τη νέα Κ.Α.Π.

Γεωργοί και κτηνοτρόφοι ωείχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αλλαγές που φέρνει η νέα ΚΑΠ, για το ύψος των ενισχύσεων, για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για τη σύνδεση ενισχύσεων και εκτάσεων, κ.λπ..

Όπως αναφέρθηκε κυρίως από τα στελέχη της «Περιβάλλον Αgro» στο μέλλον όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των κοινοτικών ενισχύσεων θα δίνεται μέσα από συστήματα προστασίας του περιβάλλοντος και ορθών γεωργικών πρακτικών. Επίσης, επεσήμαναν ότι οι παραγωγοί θα πρέπει να οργανώνονται σε ομάδες εφαρμόζοντας τα συστήματα αυτά και μέσω στρατηγικών μάρκετινγκ να δημιουργούν νέες αγορές και να δίνουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα τους.

kap2Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου  κ. Δημήτρης Σοφολόγης, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου Αθ. Χαλούλης και αρκετοί αγρότες.

 

 

 

 

 

kap3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ