ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΠΙΜΕΝΟΒΑ, ΤΟ 9ΧΡΟΝΟ SUPERMODEL!

UR5Έχει πάνω από 24.000 οπαδούς στο Instagram, δύο εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook και 3.500 views στο YouTube. Γνωρίστε την εννιάχρονη Κριστίνα Πιμένοβα, γνωστή και ως το παιδί supermodel.
Με τα λαμπερά σκούρα ξανθά μαλλιά, τα φωτεινά μπλε μάτια και τα στρογγυλεμένα χείλη, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί αυτό το κορίτσι έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε διεθνή περιοδικά.

Η Κριστίνα αν και μόνο 9 ετών, έχει γίνει πρωτοσέλιδο για περιοδικά όπως το Vogue Bambini, είναι το βασικό μοντέλο του Roberto Cavalli και της Bennetton και όλα αυτά πριν αρχίσει καν το γυμνάσιο.

Γεννημένη από Ρώσους γονείς, τον Ρουσλάν Πιμένοβ και την Γλυκερία Σιρόκβα στη Μόσχα, η Κριστίνα έχει κάνει τους οπαδούς της να έχουν εμμονή μαζί της!

Γνωρίστε την Κριστίνα Πιμένοβα, το 9χρονο supermodel!Αλλά πόσο καλό μπορεί να κάνει τόση έκθεση σε ένα 9χρονο κορίτσι; Η μητέρα της που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της τόσο στο facebook όσο και στο Instagram, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της κόρης της με γυμνά πόδια ή γυμνούς ώμους. Το χειρότερο από όλα είναι ότι αρκετοί σχολιάζουν τις φωτογραφίες με σχόλια όπως, «Έχει sexy πόδια», «Είσαι αρκετά sexy» και άλλα τέτοιου είδους μηνύματα, και όλα κυρίως από άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.

Αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι ότι κάποιος είναι πίσω από αυτές τις εικόνες. Κάποιος παίρνει αποφάσεις για ένα παιδί που είναι σαφώς πολύ μικρό για να κατανοήσει τις επιπτώσεις. Ένα παιδί που εμπιστεύεται την μητέρα του για να φροντίσει τα συμφέροντά του και να το προστατεύσει από ενδεχόμενους κινδύνους.

Είναι επίσης ανησυχητικό το γεγονός ότι η μητέρα της Κριστίνα, είναι και η ίδια μοντέλο, πράγμα που σημαίνει πώς γνωρίζει από πρώτο χέρι, την σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας καλύτερα από τους περισσότερους.

mothersblog.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ