ΔΑΚΕ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ: ΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

δακεΑνακοίνωση με αφορμή τα όσα παράξενα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Λάρισας σχετικά με την αξιολόγηση και τις μυστικές συναντήσεις εξέδωσε η ΔΑΚΕ Α/βαθμιας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η αξιολόγηση είναι υπόθεση όλου του Κλάδου και όχι των Δ/ντών και Προϊσταμένων των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείου. Οι ξεχωριστές συσκέψεις που πραγματοποιούνται τελευταία στη Λάρισα και μάλιστα ερήμην του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, δε βοηθούν στην ενότητα του Κλάδου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας μπορούν να μπλοκάρουν διαδικασίες αξιολόγησης, μόνον εφόσον  προκηρυχθεί στάση εργασίας ή απεργία, διαφορετικά δεν καλύπτονται ως προς τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα.

Το σημερινό κάλεσμα για μπλοκάρισμα- άγνωστο στην πλειοψηφία των μελών  του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ποιος το αποφάσισε-της διαδικασίας ενημέρωσης των νηπιαγωγών από το Δ/ντή Εκπ/σης  Λάρισας για την αξιολόγηση έγινε χωρίς σχέδιο και χωρίς την κήρυξη στάσης εργασίας ή απεργίας.

Σήμερα  το συνδικαλιστικό κίνημα βρίσκεται στο στόχαστρο της Κυβερνητικής πολιτικής και  έχουμε υποχρέωση ως συνδικαλιστές να διαφυλάξουμε το κύρος και την αξιοπιστία του.

 

.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ