ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

sarxΣυνάντηση με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου Αν. Νικιτίδου είχε σήμερα ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης συνοδευόμενος από τους προέδρους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων αλλά και τον αντιδήμαρχο Κ. Κουλιό.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος τόνισε την αναγκαότητα ενίσχυσης της παρουσίας γιατρών στις τοπικές κοινότητες, Αργυροπουλίου, Βρυοτόπου, Δένδρων, Δελερίων και Ροδιάς, εποισημαίνοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει γιατρός σε κάθε μία από τις παραπάνω τοπικές κοινότητες τουλάχιστον μία φορά την εβδομνάδα,  ενώ ειδικά για το Αργυροπούλι υποστήριξε ότι θα πρέπει να αυξηθει ο αριθμός των επισκέψεων του γιατρού στο χωριό.
Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Σαρχώσης υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα τόσο στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, όσο και στο Ιατρείο του Αμπελώνα τα οποία θα συζητήσει με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Λ. Μακρή κατά τη διάρκεια επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στην 5η ΥΠΕ. Παράλληλα τόνισε ότι στη συνάντηση αυτή θα θέσει και θέμα λειτουργίας σε 24ωρη βάση του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, αφού η απουσία οδηγού εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των δημοτών.
Από την πλευρά της η κ. Νικιτίδου ενημέρωσε το δήμαρχο για τη δέσμευση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ να καλύπτει με υγειονομικό υλικό όλες τις δομές υγείας που λειτουργούν στο δήμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ