ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΟΜΟΓΕΝΗςΣτο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια και η ομάδα του Kosta Karageorge στο Οχάιο. Ο ομογενής αθλητής του ράγκμπι βρέθηκε νεκρός μέσα σε κάδο απορριμμάτων. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι αυτοκτόνησε.ΒΟ νεαρός ποδοσφαιριστής είχε εξαφανιστεί πριν μερικές μέρες. Πριν εξαφανιστεί είχε στείλει στους γονείς του ένα μήνυμα στο κινητό, λέγοντας τους για τις διασείσεις από τις οποίες υπέφερε.

Το απόγευμα της Κυριακής, μια γυναίκα και ο γιος της που έψαχναν παλιά αντικείμενα στα σκουπίδια, βρήκαν το άψυχο σώμα του άτυχου νεαρού σε έναν κάδο απορριμάτων.

Έφερε τραύμα από σφαίρα, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προκλήθηκε από αυτό-πυροβολισμό. Μέσα στον κάδο, κοντά στο πτώμα του νεαρού ομογενή βρέθηκε κι ένα όπλο.

«Από τα τατουάζ του μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι το πτώμα ανήκει στον Kosta Karageorge» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ριτζ Γουέινερ.

Ο Kosta Karageorge εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη και βρέθηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το διαμέρισμα όπου έμενε στην πανεπιστημιούπολη.

Η μητέρα του είπε στην αστυνομία ότι λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί της είχε στείλει ένα μήνυμα απολογούμενος. «Συγγνώμη αν σας ντροπιάζω» έγραφε και αναφερόταν στα προβλήματα που αντιμετώπιζε από τις διασείσεις που είχε πάθει.

Πηγή: Daily Mail

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ