ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Την παρέμβαση των βουλευτών ζητούν με επιστολή τους οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών δήμου Τυρνάβου

καθαρίστριεςΤην άμεση παρέμβαση των βουλευτών του νομού ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις απλήρωτες από τον Ιούνιο καθαρίστριες των σχολείων, ζητούν με επιστολή τους προς τους 7 από τους 8 βουλευτές, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών του δήμου Τυρνάβου Δ. Κουτσίνας και Ρ. Σουρλατζή – Ζαχαράκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα είχε θίξει και σε προηγούμενη δήλωσή του ο κ. Κουτσίνας ζητώντας τότε και την παρέμβαση της νέας διοίκησης της ΚΕΔΕ.

Στην επιστολή αναφέρουν τα εξής:

“Κύριοι Βουλευτές,

Οι καθαρίστριες όλων των σχολείων της χώρας έχουν να πληρωθούν το μήνα Ιούνιο της προηγούμενης σχολικής χρονιάς και τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο της τρέχουσας σχολικής περιόδου.

Σας παρακαλούμε να αναδείξετε, μέσα από το θεσμικό σας ρόλο, το μείζον αυτό πρόβλημα στα αρμόδια υπουργεία (Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών) όπως επίσης και το θέμα του πετρελαίου θέρμανσης των σχολείων.

Ο χειμώνας μπήκε και όπως γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τα οικονομικά των Δήμων είναι στη χειρότερη κατάσταση και επειδή οι παραπάνω δαπάνες αφορούν αφ’ ενός ανθρώπους που με ιδιαίτερο ζήλο και ευαισθησία φροντίζουν για την καλύτερη υγιεινή και καθαριότητα των χώρων που έχουν να κάνουν με τα παιδιά όλων μας και αφ’ ετέρου τη θέρμανση των χώρων αυτών.

Πιστεύουμε ότι η γρήγορη και έγκαιρη ανάδειξη από μέρους σας των παραπάνω προβλημάτων θα βοηθήσει στην ταχύτερη επίλυσή τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ