5ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

τραπχροΗ Τράπεζα Χρόνου, των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει το 5ο Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό της Παζάρι, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, από τις 16:00 έως τις 20:00, στον Μύλο που Παππά, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν αντικείμενα που δε χρειάζονται πλέον και να πάρουν άλλα της αρεσκείας τους, σε ένα ζεστό και γιορτινό περιβάλλον διακοσμημένο με ζωγραφιές και χειροτεχνίες που κατασκεύασαν αποκλειστικά για το σκοπό αυτό μικροί μαθητές από νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς της πόλης μας.

Με το σύνθημα «Αυτό που σου λείπει κάποιος το προσφέρει, αυτό που σου περισσεύει κάποιος το χρειάζεται» οι Λαρισαίοι καλούνται να συμμετέχουν στο θεσμό της ανταλλακτικής οικονομίας, ανταλλάζοντας όσα από τα παλιά τους ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, cd, dvd, χειροποίητες κατασκευές και ό,τι άλλο δε χρειάζονται πλέον με αντικείμενα που διαθέτουν ιδιώτες και επιχειρήσεις της πόλης. Οι ανταλλαγές πραγματοποιούνται με βάση την Τοπική Εναλλακτική Μονάδα (ΤΕΜ) με την προϋπόθεση να επιδεικνύεται δελτίο ταυτότητας. Ειδικότερα, για τις ημέρες των εορτών οι προσερχόμενοι στο Ανταλλακτικό Παζάρι θα κερδίζουν επιπλέον 15 ΤΕΜ στο λογαριασμό τους για να εξασφαλίσουν άμεσα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο 5ο Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τράπεζα Χρόνου στο τηλ 2410-232978, καθημερινά 9:00-17:00.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ