ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΟΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝΜε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Σαρακατσαναίων Λάρισας, συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Στη συνάντηση που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα επιβεβαιώθηκε η βούληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του συλλόγου για εποικοδομητική συνεργασία στην κατεύθυνση ανάδειξης και προβολής του πολιτισμού των Σαρακατσαναίων.

Ο κ. Κ. Αγοραστός αναφερόμενος στο έργο του συλλόγου Σαρακατσαναίων, σημείωσε ότι συμβάλλει στη διατήρηση της παράδοσης από γενιά σε γενιά ενώνοντας το χθες με το σήμερα και το αύριο. Σημείωσε δε, την ενεργή στήριξη της αιρετής Περιφέρειας στις εκδηλώσεις του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας έμπρακτα τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα των Σαρακατσαναίων.

Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Κατσαρός, ο ταμίας κ. Σπύρος Γκαρέλης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Κώστας Παππάς, ο υπεύθυνος του χορευτικού κ. Χρήστος Χύτας, καθώς και ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας κ. Κώστας Μέγας.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com