Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ Σ.Ο.Π.Π. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

DSC05455Συνεδρίαση με θέμα «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων από ακραία καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις – παγετός)» πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας από το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο) του Δήμου Ελασσόνας.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης οι εκπρόσωποι των φορέων αναφέρθηκαν εκτενώς στις ενέργειες στις οποίες προέβησαν αναφορικά με την  ετοιμότητα των υπηρεσιών τους κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό και συμφώνησαν σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν.

Στη συνεδρίαση προέδρευε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Οργάνωσης-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης-Διαφάνειας και Πολιτικής Προστασίας Ελασσόνας κ. Διονύσιος Μπαλούκας, ενώ συμμετείχαν ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών και αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας κ. Δημήτριος Αρσένης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας κ. Ελευθέριος Μουλτσιάς, η Δασάρχης Ελασσόνας κα. Ζωή Φτίκα, ο Εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κ. Δημήτριος Νάκας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ. Φώτιος Καραγκόγκος, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Χωροταξίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιος Κωνσταντινίδης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελασσόνας κ. Κων/νος Αργυρίου.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ