ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΡΟΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΤΡΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

B56Πολύ δυνατοί μυστηριώδεις κρότοι –σαν από πάρα πολύ δυνατές εκρήξεις- ακούστηκαν σε μια απόσταση περίπου 4.800 χλμ, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο, το περασμένο Σάββατο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πήραν φωτιά» όταν μεγάλος αριθμός χρηστών άρχισε να αναφέρει τους θορύβους που άκουγε, αλλά δεν είχαν ιδέα τι τους προκαλούσε.

Η αστυνομία και στις δύο περιοχές έλαβε αρκετά τηλεφωνήματα για τους δυνατούς θορύβους, αλλά επίσης δεν είχαν ιδέα τι τους προκάλεσε.

Μετεωρολόγοι από την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία, θεωρούν ότι δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με καιρικές συνθήκες ή φαινόμενα.

Σύμφωνα με μια θεωρία τους κρότους προκάλεσε μετεωρίτης που διαλύθηκε καθώς έμπαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στην ατμόσφαιρα. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο πώς ένα τέτοιος θόρυβος θα μπορούσε να ακουστεί από κατοίκους σε δύο περιοχές που βρίσκονται πολύ, πάρα πολύ μακριά η μια από την άλλη.

Οι κρότοι ακούγονται στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί μετά το 1:13

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ