ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΔΗΜΟςΛΑΡΙΣΑςΜία πρώτη στροφή στην κοινωνία επιχειρεί να κάνει ο δήμος Λαρισαίος με τον προϋπολογισμό που πρόκειται να συζητηθεί σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν κύκλοι της δημοτικής αρχής, αφού όπως τονίζουν μέσα από τις προβλέψεις του προϋπολογισμού θα υπάρξει ελάφρυνση ύψους 1 εκ. ευρώ για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μέσω μειώσεων στα δημοτικά τέλη.

ΟΠως σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι επειδή όλοι οι δήμοι βρίσκονται σε ασφυκτικό κλοιό από το Παρατηρητήριο, η ελάφρυνση αυτή θα προκύψει εξαιτίας του εξορθολογισμού και της μείωσης των δαπανών του δήμου, η οποία θα αφήσει στο ταμείο του δήμου το ποσό των 5 εκ. ευρώ.

Από αυτό το ποσό το 1 εκ. θα πάει στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ενώ τα υπόλοιπα 4 εκ. θα δοθούν για την υλοποίηση μικρών έργων τόσο στην πόλη της Λάρισας και κυρίως στις συνοικίες, όσο και στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

Μέσα από την υλοποίηση αυτών των έργων ο δήμος προσδοκά και στη δημιουργία κάποιων θέσεων εργασίας πέραν της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ