ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΙΟΥΔΕΣ» ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ UBER

λυμπεροπουλοςΟι ταξιτζήδες που συνεργάζονται με την υπηρεσία online κρατήσεων Uber είναι «σύγχρονοι Ιούδες για τριάντα αργύρια» αναφέρει στη σελίδα του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) στο Facebook ο πρόεδρός του, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

«Ταξιτζήδες που συνεργάζονται με την Uber αποτελούν εχθρό του κλάδου. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτό το επάγγελμα. Όσοι ταξιτζήδες προδίδουν το ταξί σαν σύγχρονοι Ιούδες για τριάντα αργύρια’ θέλουν κρέμασμα αλλά όχι σε συκιά στο Σύνταγμα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Λυμπερόπουλος.

Σε άλλη ανάρτησή του νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ σημειώνει: «Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε. Και είναι πόλεμος επιβίωσης. Οι ”πηλιογούσηδες” του κλάδου έχουν ελάχιστο χρόνο να επανορθώσουν. Καλό θα είναι κάθε ιδιοκτήτης ταξί να γνωρίζει για τις συνεργασίες του οδηγού του και να τον αποτρέψει από την uber. Ο οδηγός μπορεί να είναι προσωρινός στο επάγγελμα και δεν νοιάζεται για το αύριο. Ο ιδιοκτήτης όμως και αύριο θα έχει το ταξί, θα έχει την περιουσία του. Ας μην αφήσουμε λοιπόν κάθε τυχοδιώκτη να παίζει και να υπονομεύει την περιουσία μας και το επάγγελμά μας».

Στην ίδια σελίδα στο Facebook, σε ανυπόγραφη ανάρτηση, αναφέρεται ακόμη:  «Η πρώτη ήττα για τα Αμερικανάκια ήταν να κάνουν πίσω για την εφαρμογή με τα ΙΧ. Αλλιώς το είχαν σχεδιάσει. Ξεκίνησαν στα μουλωχτά και πιστεύουν ότι θα μας πιάσουν στον ύπνο. Δειλά ανθρωπάκια. Μπορεί τούτος ο τόπος να βγάζει λίγους μπάσταρδους προδότες που μας δυσκολεύουν τη ζωή, αλλά έχει και κάμποσα εκατομμύρια ψυχές, που ξέρουν να αγωνίζονται με υπερηφάνεια και τιμή. Βγάλτε εισιτήριο για το Σαν Φραντσίσκο»…

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com