ΣΥΡΙΖΑ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

γρηγορόπουλοςΑνακοίνωση – κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου εξέδωσε η οργάνωση Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η εξέγερση της νεολαίας μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβρη του 2008 έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην αστυνομική βία και σε όλους όσοι συντρίβουν τα οράματα και τις διεκδικήσεις της νέας γενιάς. 6 χρόνια μετά, η μνημονιακή κυβέρνηση επιβάλλει στη νεολαία και τους εργαζομένους μια εφιαλτική πραγματικότητα ανεργίας και φτώχειας, διάλυσης των δημόσιων αγαθών, των συλλογικών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κράτους. Οι χειρισμοί στην υπόθεση της εκπαιδευτικής άδειας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού είναι χαρακτηριστικοί του κυβερνητικού αυταρχισμού και της ακροδεξιάς μετατόπισης της κυβέρνησης. Αυτό που βρίσκεται στο στόχαστρο είναι η ίδια η δημοκρατία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας συμμετέχει στην αυριανή πορεία και καλεί στη Λάρισα στις 6.30μμ. στην πλατεία Ταχυδρομείου. Οι μαζικές και ειρηνικές κινητοποιήσεις του λαού μας αποτελούν μονόδρομο για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων μας. Αυτές ακριβώς οι κινητοποιήσεις θα σπάσουν το κλίμα φόβου και απαγορεύσεων που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 6.30 ΜΜ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ, ΛΑΡΙΣΑ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ