ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Λάρισας για την αυριανή συγκέντρωση πορεία στην πλατεία ταχυδρομείου στι 6.30 το απόγευμα και για την πορεία που θα ακολουθήσει

αντιρατσΟ 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος ήταν επικίνδυνος, γιατί σύχναζε στην πλατεία Εξαρχείων και έφαγε μια σφαίρα στο ψαχνό το Δεκέμβρη του 2008. Ο φοιτητής  Ιάκωβος Κουμής και η  εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου ήταν επικίνδυνοι γιατί δεν πειθάρχησαν στην απαγόρευση να κινηθεί η διαδήλωση του Πολυτεχνείου στην αμερικάνικη πρεσβεία το 1980 και δολοφονήθηκαν από 18 χτυπήματα με κλόμπ στο κεφάλι.

Ο  15χρονος Μιχάλης  Καλτεζάς ήταν επικίνδυνος γιατί συμμετείχε  στη διαδήλωση του Πολυτεχνείου και εκτελέστηκε με σφαίρα στο κεφάλι, το Νοέμβρη του 1985.

Ο καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας ήταν επικίνδυνος  γιατί βγήκε στο δρόμο  να υπερασπιστεί τους αγωνιζόμενους μαθητές του και του άνοιξε το κεφάλι με λοστό ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ , το 1991.

Ο Σαχζάτ Λουκμάν σφάχτηκε το 2013 από Χρυσαυγίτες γιατί είχε  σκούρο δέρμα.

Ο Παύλος Φύσσας  ήταν επικίνδυνος γιατί ήταν αντιφασίστας και δολοφονήθηκε το 2013 από Χρυσαυγίτες.

Ο   Θανάσης Αναστόπουλος ηλεκτρολόγος της ΔΕΗ έπεσε νεκρός , πριν λίγους μήνες,  στο Ορυχείο της  Μεγαλόπολης,  εξαιτίας της εργασιακής ασυδοσίας και της εντατικοποίησης.

 Η  Κατερίνα ήταν επικίνδυνη για την υγεία των Ελλήνων  επειδή ήταν οροθετική και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, πριν λίγες μέρες, μετά  την διαπόμπευση της από τον Λοβέρδο.

Σήμερα

Βάλθηκαν να εξοντώσουν τον Νίκο  Ρωμανό όχι μόνο γιατί είναι ανυπότακτος και η αντίσταση του κάνει τον αγώνα του παραδειγματικό, αλλά  κυρίως γιατί έκανε το «έγκλημα» να βάλει χέρι στα χρηματοκιβώτια τους, που  μαζεύουν τον δικό μας πλούτο. Θέλουν δικό τους και αποκλειστικό δικαίωμα να απαλλοτριώνουν τον πλούτο που παράγουμε, όπως  και τις ζωές μας.

Θέλουν να εξαφανίσουν τους Σύριους πρόσφυγες από την πλατεία Συντάγματος όχι μόνο για να μην μας θυμίζουν με την παρουσία τους  τα εγκλήματα των ισχυρών, αλλά γιατί οι ταλαιπωρημένες ζωές τους χαλάνε τις «λευκές νύχτες» της κατανάλωσης.

Εξοντώνουν  σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπους που οι ίδιοι εκδίωξαν από την γη τους

Θέλουν να κάνουν όλο τον κόσμο μια φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Το κράτος έκτακτης ανάγκης επελαύνει ισοπεδώνοντας τα δικαιώματα μας, τρομοκρατώντας, φυλακίζοντας, βασανίζοντας, δολοφονώντας.

Μπάτσοι «μεροκαματιάρηδες» και χρυσαυγίτες κεφαλοκυνηγοί, αντάξιοι των  παραδόσεων των ταγματασφαλιτών και  εσατζήδων προγόνων τους, βγάζουν πάνω στα σώματα των διαδηλωτών και μεταναστών, όλο το σαδιστικό μίσος τους. Δικαστές σε εντεταλμένη  υπηρεσία καταλύουν ακόμη και τους δικούς τους νόμους.

Οι ηθικοί αυτουργοί όμως για τα εγκλήματα τους  ενάντια στους ντόπιους και μετανάστες, ενάντια στους αντιφασίστες και τους αρνητές του καπιταλισμού, είναι οι  πολιτικοί και οικονομικοί προϊστάμενοί τους.

Όμως οι Δεκέμβρηδες και  οι Νοέμβρηδες μας,  τους στοιχειώνουν πάντα. Πόσο μάλλον  οι άλλοι που θα ’ρθουν, γιατί δεν είπαμε ακόμη την τελευταία μας λέξη.

Δεν κάνουμε επετείους για τους νεκρούς μας , βρίσκουμε τον εαυτό μας μέσα τους. Εξαιτίας τους είμαστε εδώ,  ζωντανοί και ανυπότακτοι, αλλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

Χρόνια τώρα ο μόνος φραγμός ενάντια στο κανιβαλισμό του καπιταλισμού και την βαρβαρότητα της εξουσίας του,  είμαστε εμείς , η αντίσταση μας,  η αξιοπρέπεια μας, οι ανάσες ελευθερίας που μας απομένουν και η υπόσχεση μας … “δεν σας δίνουμε άλλους”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ