Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ “ΞΗΛΩΣΕ” ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1S1Στην αναστολή της άσκησης καθηκόντων δύο επίορκων υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, προχώρησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Οι δύο υπάλληλοι δούλευαν στη Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ενώ τους ασκήθηκε  ποινική δίωξη για δωροληψία υπαλλήλου, εκβίαση και υπεξαγωγή εγγράφων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ρένας Δούρου, η αναστολή ισχύει μέχρι τη διαβίβαση από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή των απαραίτητων στοιχείων της δικογραφίας προκειμένου να τεθούν σε αργία και να προχωρήσει περαιτέρω η πειθαρχική τους δίωξη.

Επίσης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, προχώρησε στην αντικατάσταση της διοικητικής ιεραρχίας της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής στέλνει με σαφήνεια το μήνυμα: καμία ανοχή στους επίορκους δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι κηλιδώνουν το δημόσιο λειτούργημα και παρασιτούν σε βάρος των πολιτών.

kontranews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ