ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ»

ελπΟ Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών προτίθεται να διοργανώσει εξειδικευμένο  επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Ελληνικά Λογιστικά πρότυπα»  για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 6 ωρών. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάλυση των αλλαγών που φέρνει ο νέος νόμος Ν. 4308/24-11-2014 στα θέματα  αρχείων λογαριασμών και παραστατικών πώλησης (πρώην  ΚΦΑΣ) σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Απευθύνεται σε λογιστές – φοροτεχνικούς, μεσαία και ανώτερα στελέχη λογιστηρίων επιχειρήσεων

Συνοπτικό Περιεχόμενο Προγράμματος

Τι ισχύει από 1.1.2015, μετά την κατάργηση του ΚΦΑΣ και την εφαρμογή των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων, σχετικά με τα βιβλία και τα στοιχεία. Λογιστικά αρχεία, παραστατικά πωλήσεων: χονδρικές – λιανικές – ΦΤΜ – φορολογικοί μηχανισμοί

  • Θέματα Αρχείων Λογαριασμών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (ΕΛΠ) Ν. 4308/2014 (Πρώην ΚΦΑΣ)
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (ΕΛΠ)
  • Πεδίο εφαρμογής των ΕΛΠ
  • Καθορισμός μεγέθους οντοτήτων – ορισμοί
  • ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ σύμφωνα με τα ΕΛΠ (ΒΙΒΛΙΑ κατά ΚΦΑΣ)
  • Παραστατικά πωλήσεων σύμφωνα με ΕΛΠ (στοιχεία κατά ΚΦΑΣ)
  • ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν αναλυτικές σημειώσεις και βεβαίωση παρακολούθησης

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2014 (Σάββατο και ώρες 10:00-15:00) στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρο Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1ος όροφος στη Λάρισα.

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο  κ. Παλαιολόγος Λιάζος, Φοροτεχνικός, Ειδικός σε θέματα ΦΠΑ, ΚΒΣ, Τιμολόγησης, Μισθοδοσίας & Εργασιακών Σχέσεων

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,45% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες (ζητήστε την αναλυτική θεματολογία) μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ και την αρμόδια κα Τζένη Γιβροπούλου, τηλ. 2410-555507 (Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) μέχρι και την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ