ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣΜε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό συναντήθηκαν οι «Φίλες της Αγάπης» στην έδρα της Περιφέρειας. Η συνάντηση παρά τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα έδωσε την αφορμή για να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, δράσεις εθελοντισμού κ.α.

Ο κ. Κ. Αγοραστός τόνισε ότι «Ο εθελοντισμός είναι κοινωνική αξία. Αποτελεί στοιχείο πολιτισμού. Επιπλέον, αποτελεί μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και συνύπαρξη. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, είναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, που έχουν σαν στόχο την στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού».

Οι «Φίλες της Αγάπης» ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη για την μέχρι σήμερα συνεργασία, τονίζοντας την επιθυμία η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. των Φίλων της Αγάπης μετείχαν η πρόεδρος κ. Βούλα Στεργίου, καθώς και οι κ.κ. Καίτη Λέλλη, Έφη Μποντικοπούλου, Ρίτα Μωυσή, Ελευθερία Σαράφη, και Δήμητρα Κόκορα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ