ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 45

arkas8Και που λες ακροατή μου, μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα μεγαααάλο  χωριό. Και σ’αυτό το χωριό γεννήθηκε ένας προϋπολογισμός ΝΑ, με το συμπάθιο!

Και όλοι τον περιμένανε πως και πως τον προϋπολογισμό στο χωριό. Και να χαρές και πανηγύρια για τις κοινωνικές δομές του, και να η ελπίδα για τα καλύτερα σε χαλεπούς καιρούς, και να εδώ θα΄μαστε «στηρίζουμε την προσπάθεια, ελέγχουμε την εξουσία» για να βγάλουμε και ως εκπομπή «σκελετούς Ελευθεροτυπίας» από τη ντουλάπα( μια που φοριέται και η φράση), και να το ένα και να το άλλο, να μην στα πολυκουβεντιάζω  πήξαμε στην προσδοκία!

Και μαζευτήκαμε οι χωρικοί στο live, να το ζήσουμε από κοντά ρε φίλε. Γιατί δηλαδή,  οι άλλοι που πριν χρόνια βρέθηκαν στο… κότερο τι παραπάνω είχαν?

Και πάνω εκεί υποψιασμένε μου που άρχισε το χτυποκάρδι επί της διαδικασίας,  σκάσαν τα… παλιόπαιδα τ’ατίθασα!

att00208Και τώρα? Άλλος να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα για καθυστέρηση, άλλος να επικαλείται τον κανονισμό και άλλος να εύχεται απλά να τελειώσει το μαρτύριο. Να, σαν τον Ολυμπιακό στην Αθλέτικο  ένα πράγμα.

Και κείνα τα σκασμένα εκεί, θα αποφασίσετε τώρα. Και αποφάσισαν οι προύχοντες  του χωριού,  για να μην σας κρατώ και σε αγωνία.

Ναι αλλά ίσως και μπορεί τελικά και όχι, αν και διατηρούμε και τις επιφυλάξεις μας μέχρι… νεωτέρας.

Και κάπως έτσι κείνος ο προϋπολογισμός  πέρασε τελικά σε δεύτερη μοίρα, αν και το ματς παίχθηκε 90 λεπτά… πριν καν αρχίσει!

Υ.Γ. Κείνο που με πίκρανε ως εκπομπή πάντως ήταν οι αποχωρήσεις. Και καλά όλοι οι άλλοι αλλά και ο τέως ένστολος? Μπαρουτοκαπνισμένος χρόνια,  αποκαθηλώθηκε στα μάτια μου, δεν το κρύβω. Αμ το άλλο? Ακόμη ηχούν στα αυτιά μου εκείνα τα περίφημα «θα είμαι παρών» του πρώην δημάρχου.

Τέλος πάντων, επί της διαδικασίας η εκπομπή προτείνει ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ (ή Όταν γυρνάς την πλάτη, αν προτιμάτε), με τη φωνή της Στέλλας Σειραγάκη  και του Λουδοβίκου (στίχοι και μουσική δικά του),  από το δίσκο του Λουδοβίκου των Ανωγείων ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΜΙ.

Ά ντε γεια…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ