ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΥΡΝΑΒΟ

τυρΙσόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Τύρναβος και Πιερικός με τους δύο αντιπάλους να προσφέρουν κακό θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Με αυτόν τον βαθμό η ομάδα του Τυρνάβου έφτασε τους τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους πέντε.

Καλύτερος ο Πιερικός στο πρώτο μέρος, με τον Τύρναβο να απειλεί μόλις σε μία φάση. Ο Πιερικός ξεκίνησε πιο απειλητικά. Έχασε ευκαιρίες με τους Μυστακίδη (8’), Ελιομάρ (12’), Αλεξίου (12’), με τους γηπεδούχους να ισορροπούν το ματς και να χάνουν τη σημαντικότερη ευκαιρία στο ημίωρο

του αγώνα. Ο Μιλουτίνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Ποκόνγκ έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τύρναβος είχε την υπεροχή, επηρεάστηκε ωστόσο, από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού των Ποκόνγκ, Χαλούλου. Ο Πιερικός έχασε σημαντική ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Ελιομάρ στο 60’. Ο Τύρναβος απείλησε στο 86’ με τον Ζυγκερίδη να στέλνει την μπάλα άουτ προ κενής εστίας και με εξουδετερωμένο τον Πατσιογεώργο.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Χαλούλος (46′ Πεχλιβανόπουλος), Στεργιανός, Γεωργίου, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος (67′ Σολφερίνο), Ποκόνγκ (32′ Ζυγκερίδης), Τσούκαλος.

 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Σεντεμέντες, Ντόικιτς, Μυστακίδης, Τσιάρας (90+2′ Καρτσαμπάς), Γιαννούλης (72′ Σπάσιτς), Μπουζούκης, Ελιομάρ, Αλεξίου (61′ Μανίκας), Ντόσης.

 

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ