ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ 5 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣΑπολογήθηκε σήμερα στην Πταισματοδίκη Λάρισας ως κατηγορούμενος για την υπόθεση της μη κοινοποίησης στοιχείων για τις μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και η διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου.

Ο κ. Καλογιάννης απολογήθηκε με γραπτό υπόμνημα ενώ δήλωσε ως μάρτυρες στην προανακριτική διαδικασία, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσό και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων.

Ο κ. Καλογιάννης εξερχόμενος από το γραφείο της Πταισματοδίκη υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια γιατί θέλησε να υπερασπιστεί την εύρυθμη λειτουργία του δήμου και τα συμφέροντα των δημοτών.

Υποστήριξε ότι στοχοποιούνται οι 5 δήμαρχοι που αρνήθηκαν να στείλουν στοιχεία, ενώ επεσήμανε ότι άλλο είναι η μη αποστολή στοιχείων που θα δημιουργήσει νέες δεξαμενές για απολύσεις και άλλο ο έλεγχος των πλαστών δικαιολογητικών που συνεχίζεται σε βάθος και θα ολοκληρωθεί.

Τέλος παρείχε πλήρη κάλυψη στη διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών σημειώνοντας ότι εκτελούσε αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και ξεκαθάρισε ότι θα παλέψει την υπόθεση με όλα τα πολιτικά μέσα που έχει στη διάθεσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας του κ. Καλογιάννη και της διευθύντριας διοικητικών υπηρεσιών, έξω από το δικαστικό μέγαρο υπήρχαν συγκεντρωμένοι σε ένδειξη συμπαράστασης εργαζόμενοι του δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ