ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ [Α[[Α

apple1 copyΤο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. εγκαινιάζεται η έκθεση Γλυπτού Επίπλου – Αrt Furniture  με τίτλο «Time of my heart» του Γιώργου Κατσιαβού, στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτίριο – ισόγεια αίθουσα) υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα μοναδικά που ομορφαίνουν το χώρο, ταυτόχρονα όμως είναι και χρηστικά. Πρόκειται για έργα τέχνης που μπορούν να έχουν καθημερινή χρήση. Έπιπλα και γλυπτά ταυτόχρονα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 27 Δεκεμβρίου με μέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα: 9.00 -15:00, Τρίτη – Παρασκευή: 9:00-15:00, 18:00-21:30, Σάββατο: 12:00-15:00, 17:00-20:00, κλειστά: 25 & 26/12.

Ο Γεώργιος Κατσιαβός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Το ξυλουργείο του πατέρα του αποτέλεσε γι’ αυτόν χώρο παιχνιδιού, διασκέδασης, σχολείου και, μετέπειτα, εργασίας. Έμαθε από πρώτο χέρι τα μυστικά και τις τεχνικές των παλιών μαστόρων, καταφέρνοντας να γίνει κι αυτός ένας καλός τεχνίτης. Όμως, δημιουργικός και ανήσυχος χαρακτήρας όπως είναι, του ήταν αδύνατο να παραμείνει, απλώς, στην παραδοσιακή και στερεότυπη κατασκευή επίπλων. Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τις εικαστικές τέχνες, καθώς και η ανάγκη για διαφορετικότητα και πρωτοτυπία τον οδήγησαν, στον πειραματισμό με επιπλέον υλικά και μεθόδους. Το αποτέλεσμα ήταν να δώσει μια νέα μορφή στα έπιπλα, μετατρέποντάς τα σε στολίδια, που δεν στερούνται όμως λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας. Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο, ξεχωριστό και έτοιμο να σταθεί σε οποιονδήποτε χώρο, προσδίδοντας έτσι και σ’ αυτόν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ομορφιά.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης είναι της σκηνογράφου Ιωάννας Κατσιαβού.

Διοργάνωση: SK BOUTIQUE AGENCY

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ