ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΨΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ

ρωμανοςΣε απεργία δίψας προχωρά από το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Ρωμανός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απεργός πείνας παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις, θεωρεί ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν δέχεται καμία από τις λύσεις που του προτάθηκαν και το αίτημά του παραμένει ανικανοποίητο. Έτσι, πήρε την απόφαση να ξεκινήσει απεργία δίψας τη Τετάρτη το πρωί.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποιούν περίπου 500 άτομα, παρουσία του πατέρα του Νίκου Ρωμανού, μετά την απόρριψη της τροπολογίας της αντιπολίτευσης για το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι) που θα εφαρμοστεί και στον Ρωμανό.

Λίγο πριν τις 9:30 έκλεισε η λεωφορειολωρίδα στην Αμαλίας μπροστά στην πλατεία Συντάγματος και αργότερα η Αμαλίας, καθώς οι συγκεντρωμένοι έφτασαν περίπου τους 200.

Αυτή τη στιγμή περίπου 500 – 1000 άτομα βρίσκονται στο Σύνταγμα φωνάζοντας συνθήματα. Κλειστές είναι οι Β.Σοφίας, Πανεπιστημίου και Γεωργίου Α’.

Περίπου στις 10:30 οι συγκεντρωμένοι ανακοίνωσαν ότι θα κατευθυνθούν προς το «Γ.Γεννηματάς». Αργότερα, όμως, και σε συνεννόηση με τον πατέρα του Ν.Ρωμανού, αποφάσισαν να παραμείνουν στο Σύνταγμα.

Φραγμό έχουν σχηματίσει κλούβες των ΜΑΤ στο ύψος των λουλουδάδικων.

Σημειώνεται πως νέα τροπολογία κατατέθηκε με πρωτοβουλία του Γιάννη Πανούση από τη ΔΗΜΑΡ, την οποία συνυπογράφουν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές τονίζουν την ανάγκη να διευκρινιστεί απολύτως και να διασφαλιστεί ότι το μέτρο της ηλεκτρονικής παρακολούθησης θα εφαρμοστεί, χωρίς εξαιρέσεις, για τον Νίκο Ρωμανό.

in.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ