ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δήλωση του ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΒΡΑΜΗ Δ/ντής Γυμνασίου ΛΤ Κρανέας Λάρισας

καθηγητέςΤις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο  μια  λίστα ονομάτων  διευθυντών σχολικών μονάδων δοθείσα από το υπουργείο, οι οποίοι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, συμμετέχουν στην αξιολόγηση και ανέβασαν στο «πορτοφόλιο» τα προσόντα τους.

Ένοιωσα μεγάλη έκπληξη η οποία γρήγορα μετατράπηκε σε οργή, όταν είδα να αναφέρεται στην λίστα αυτή και το όνομά μου. Ψάχνοντας το τι και πως αυτό έγινε, κατέληξα στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα:  Κάνοντας μια απλή και μόνο είσοδο-έξοδο, από περιέργεια και με πολύ προσοχή στην ιστοσελίδα της ψευτοαξιολόγησης,  χωρίς βεβαίως κανένα απολύτως κλικ στο τεράστιο χρωματιστό κουμπί της « επιβεβαίωσης», το «πανέξυπνο» και ύπουλο σύστημά τους, θεωρεί ότι κατατέθηκαν στοιχεία στο «πορτοφόλιο». Καταλαβαίνετε λοιπόν για ποιο λόγο έβαλα τον παραπάνω τίτλο στο άρθρο αυτό, παραδίδοντάς τους στην  κρίση όλων των καθηγητών και των δασκάλων.

Με την ευκαιρία θα θελα να  συγχαρώ  όλους τους συναδέλφους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που χωρίς  φόβο  συμμετέχουν στον αγώνα κατά της «λεγόμενης» αξιολόγησης και δήλωσαν απεργία-αποχή από τις διαδικασίες αυτής.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Ο συμμετέχων στην απεργία-αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ Δ/ντής Γυμνασίου ΛΤ Κρανέας Λάρισας, e-mail:  adivramis@sch.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ