ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Mar23Η τελική πράξη μιας μητέρας από το Μέριλαντ των ΗΠΑ ήταν να προστατεύσει τους γιους της με το σώμα της όταν χτες (Δευτέρα) ένα ιδιωτικό τζετ συνετρίβη στο σπίτι τους.

Τα σώματα της 36χρονης Marie Gemmell, του μωρού της και του 3χρονου γιου της βρέθηκαν στο μπάνιο, στον επάνω όροφο του σπιτιού τους.

“Όταν τους βρήκαμε, φαινόταν σαν να προσπαθούσε να προστατεύσει τα παιδιά της από τον καπνό και τη φωτιά,” είπε αξιωματικός της Αστυνομίας. “Νομίζεις ότι είσαι ασφαλής στο σπίτι σου», είπε. “Έχεις ένα μωρό έξι εβδομάδων, και μένεις στο σπίτι. … Απίστευτο.”

WQ34Ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος -5χρονος- γιος τους δεν ήταν στο σπίτι όταν το αεροσκάφος συνετρίβη.

Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στο Montgomery County Airpark ένα μίλι μακριά, όταν συνετρίβη και εξερράγη σε κομμάτια, δήλωσαν αξιωματούχοι. Ένα από τα φτερά, που είχε καυσίμα στο εσωτερικό, εκτοξεύτηκε στο σπίτι της Marie Gemmell και εξερράγη.

Και οι τρεις επιβαίνοντες του τζετ σκοτώθηκαν.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών ερευνά τη συντριβή: «Αποστολή μας είναι να μάθουμε όχι μόνο τι συνέβη, αλλά και γιατί συνέβη, επειδή θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ ξανά», είπε ο Ρόμπερτ Sumwalt σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.

abcnews.go.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ