ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΑΡΜΕΝΙΟ

SONY DSCΜε ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ υπό τη αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο Αρμένιο. Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας υπό του τη διεύθυνση  του κ. Αντώνη Μαρέτη, με συνοδεία των μουσικών Σ. Καβαλλιεράτου, Α. Καζακίδη Β. Τσιαπλέ και Ρ. Μακρόπουλου έψαλλε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Με το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους καλεσμένους τοπικό κρασί παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Β. Βισβίκης, Ι. Πινάκα, και Α. Χατζούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Αραμπατζής ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Μπακαλόπουλος ο πρόεδρος του Αρμενίου Τ. Καραμήτρος ο τοπικός σύμβουλος Ν. Κούτσης οι πατέρες της εκκλησίας Κωνσταντίνος, Ιωάννης, Βασίλειος και ο πάτερ Ιάκωβος ο οποίος μίλησε για την Αγάπη και το νόημα των Χριστουγέννων.

SONY DSCΤην εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Θ. Ψάρρας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν το «Χαμόγελο του παιδιού» και το παιδικό εργαστήρι Αρμενίου.  Η αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Τοπική κοινότητα Αρμενίου ευχαριστούν θερμά για τη χορηγία τα ζαχαροπλαστεία FreshSweet, Οικονόμου, Πανελλήνιο, Κωνσταντινίδη, Ε. Λάππα, τα αρτοζαχαροπλαστεία Γουργώτης, Τζουρτζουκλής, Κ. Παπαστεργίου, το κατάστημα ξηρών καρπών και ζαχαρωτών «το λουκούμι», το κατάστημα του Ι. Καραμήτρου «η γεύση», τους οινοπαραγωγούς Γ. Μαραγγούλη Χ. Φτάρα Σ. Μακρόπουλο, Χ. Καρακώστα, Δ. Κοφοδήμο, το κτήμα Αλατά, τα βιβλιοπωλεία Παιδεία και Παπασωτηρίου τον «Μπαλκονόκοσμο» του Χ. Σταβάρα, το ανθοπωλείο «Ανθόαση» της Κ. Καραφυλλίδου και τον Dj Μιχάλη Καραμήτρο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ