ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΧ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛ

ανελΤην άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα ώστε να διερευνηθούν πιθανές ευθύνες για το κραχ στο Χρηματιστήριο, υπονοώντας ότι υπήρξε εσωτερική πληροφόρηση, ζητούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, σύμφωνα με όσα ζήτησε πριν από λίγο μιλώντας στο mega ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ.

Οπως ανέφερε ο κ. Κουίκ, ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε σε χθεσινές του δηλώσεις παρδέχθηκε ότι γνώριζε πολύ καλά τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την πρόωρη έναρξη των διαδικασιών εκλογής προέδρου της δημοκρατίας. Στη δήλωσή του ο κ. Σόιμπλε ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Υπάρχει πολιτική αβεβαιότητα, η οποία δημιουργεί οικονομικές αναταράξεις. Γι’ αυτό ακούσαμε την ανακοίνωση Σαμαρά, χωρίς να προκαλέσει έκπληξη σε όλους μας, καθώς υπάρχουν μυστικά που κάνουμε ότι δεν ξέρουν οι άλλοι και οι άλλοι κάνουν ότι δεν ξέρουμε εμείς. Αλλά τώρα έγινε γνωστή και είναι καλή απόφαση. Στο τέλος όμως την ευθύνη έχουν το ελληνικό Κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός.

Βιώσαμε αυτή την κατάσταση, αν θυμάστε, και στο Συμβούλιο των Καννών, όταν διαπραγματευτήκαμε με τον Παπανδρέου το δημοψήφισμα, το οποίο βέβαια την επόμενη ημέρα αποσύρθηκε υπό την πίεση του τότε υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενζέλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ