ΣΤΗ ΦΑΚΑ 34ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

???????????????????????????????Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας δύο κλοπές-διαρρήξεις οικιών που διαπράχθηκαν στην Αγιά Λάρισας και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών ένας 34χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 34χρονος κατά το χρονικό διάστημα από (05-12-2014) έως (07-12-2014) διέρρηξε οικία 70χρονης ημεδαπής στην Αγιά και αφαίρεσε είδη οικιακής χρήσης και ένα ασημένιο ρολόι χεριού.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 34χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία τηλεόραση, ένα dvd player, δεκατρία (13) χάλκικα αντικείμενα και πλήθος κοσμημάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω ηλεκτρονικές συσκευές είχαν αφαιρεθεί από οικία 37χρονου ημεδαπού στην Αγιά τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η προέλευση των υπολοίπων κατασχεθέντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ