ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Αυριο πραγματοποιείται χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Γαλήνη

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ υπό τη αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στη Νίκαια. Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου η Φιλαρμονική του Δήμου υπό τη διεύθυνση του κ. Χ. Μπαλανίκα και η παιδική χορωδία των 90 μαθητών και μαθητριών της Μουσικής Σχολής υπό τη Διεύθυνση της κ. Ε. Τσιούκα, συνοδεία κλαβινόβα (Ν. Μιχαλούλη) και φλάουτου (Ε. Τσερώνη) έψαλλε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Με το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους καλεσμένους παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Α. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Β. Βισβίκης, Σ. Καλέτσιος, Ι. Πινάκα, Α. Ρεντζιάς, Α. Χατζούλης και Χ. Χατζούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Αραμπατζής, δημοτικοί  και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ

Η Τοπική Κοινότητα Γαλήνης σε συνεργασία με το Μορφωτικό Σύλλογο Γαλήνης και το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Γαλήνης διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αύριο Παρασκευή και ώρα 20:00 στην πλατεία του χωρίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ για τα παιδιά του σχολείου. Θα προσφερθούν παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει συλλογή τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Κιλελέρ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com