ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ KAVEHKANES

melasΗ έκθεση ARTea με έργα του Μελά Καραγιάννη θα φιλοξενηθεί στο KavehKanes (Ασκληπιού 38) από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00.

O Μελάς Καραγιάννης γεννήθηκε στην Τσεχία και μεγάλωσε στη Λάρισα. Στην συνέχεια πήγε στη Γερμανία όπου παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στη Σχολή Καλών Τεχνών του Βερολίνου το 1998.
Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα σχεδίου με καθηγητή τον Φίλιππο Μάνο στη Θεσσαλονίκη και μαθήματα χαρακτικής στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας Μουσείο Γ. Ι . Κατσίγρα.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου. Έχει κάνει πολλές ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε ομαδικές, ενώ έργα του βρίσκονται σε συλλογές και Μουσεία (Μόνιμη συλλογή στην Ακτινοθεραπευτική Κλινική 2009 – Αίθουσα του Μαγνητικού Τομογράφου 2008 και το Εστιατόριο 2007 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας – Μόνιμη Συλλογή στην είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαμίας 2007 – Ιδιωτικές συλλογές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ