ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ 80% ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Η ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Θα προχωρήσει σε απομείωση των τριών παραφουσκωμένων τιμολογίων του 2011 σε Αμπελώνα και Βρυότοπο

δευατΣε υιοθέτηση νέας τιμολογιακής πολιτικής θα προχωρήσει η ΔΕΥΑ Τυρνάβου, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της παράταξης του δημάρχου μετά από εισήγηση στην ολομέλεια του επικεφαλής και δημάρχου κ. Π. Σαρχώση.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική προβλέπει την κατάργηση του ειδικού τέλους 80% σε Τύρναβο και Αργυροπούλι, την παραμονή των λογαριασμών χωρίς ειδικό τέλος 80% σε όλο τον υπόλοιπο δήμο, αλλά και την αφαίρεση του τέλους ελάχιστης κατανάλωσης σε όλο το δήμο όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Βάσει της πρότασης παραμένει η τιμή των 0,41 ευρώ ανά κυβικό σε όλο το δήμο και ισχύουν οι κλίμακες που ίσχυσαν μέχρι σήμερα. Τέλος αναμένεται να επιβληθεί τέλος 1 ευρώ μηνιαίως για τη συντήρηση των υδρομετρητών.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Οπως τονίστηκε στη σημερινή σύσκεψη η νέα δημοτική αρχή θα υλοποιήσει την προεκλογική της δέσμευση για απομείωση των τριών υπέρογκων λογαριασμών του 2011 σε Αμπελώνα και Βρυότοπο, 2ο, 3ο και 4ο τρίμηνο), αφαιρώντας το 80% και το ΦΠΑ 23% που αναλογεί, ενώ θα υπάρξουν και διευκολύνσεις στους δημότες για την εξόφληση των παλιών λογαριασμών.

Οι παραπάνω προτάσεις θα κατατεθούν προς έγκριση στο δ.σ. της ΔΕΥΑ Τυρνάβου και στη συνέχεια θα πάνε προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε η νέα τιμολογιακή πολιτική να ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ