ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤo Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων επισκέφτηκαν   οι μαθητές  της Ε και Στ’  τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας  συνοδευόμενοι από το Δ/ντή  κ. Γεωργούλη Βασίλη και τις δασκάλες  κ. Μαρία  Παπαχρήστου, Παρασκευη Γιωτοπούλου και Αννα Ψωφάκα  καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Γιάννη Γκατζιώρα.

Ο Διευθυντής  του σχολείου συνεχάρη την πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων για την ίδρυση του Κοινωνικού  Παντοπωλείου ,το οποίο σήμερα είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ.

Η επίσκεψη αυτή οφείλεται σε δύο λόγους ανέφερε ο Δ/ντης :

α) Να παραδώσουν οι ίδιοι μαθητές  τρόφιμα που μάζεψαν στο κοινωνικό παντοπωλείο ενόψη και των εορτών των Χριστουγέννων, για τους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Β )Να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους για το σκοπό της ίδρυσης του κοινωνικού παντοπωλείου και για τον τρόπο λειτουργείας του.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης  και το προσωπικό δέχθηκαν με μεγάλη χαρά τους μαθητές , τους  συνεχάρησαν   για την πρωτοβουλία τους και τους εξήγησαν με  λεπτομέρεια  για το σκοπό και τον τρόπο λειτουργίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ