ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΠΙΔΑ» ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

αιμοδΑιμοδοσίες, για τα Χριστούγεννα οργανώνει ο Σύλλογος “Η ΕΛΠΙΔΑ” στη Ροδιά, στον Αμπελώνα και στα Δελέρια στις 19, 21 και 22 Δεκεμβρίου 2014. Σε ανακοίνωη – κάλεσμα του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι σκεφτόμαστε, πώς θα τα γιορτάσουμε καλύτερα και τι δώρα θα δώσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ή θα δεχθούμε από αυτά. Μαζί με όλα αυτά, που κάνουν τις μέρες αυτές πιο όμορφες, ας αποφασίσουμε φέτος να κάνουμε και κάτι άλλο.

Εφόσον είμαστε υγιείς και σε ηλικία από 18 ως 62 χρόνων, ας αποφασίσουμε φέτος να κάνουμε το καλύτερο δώρο αγάπης για τον άγνωστο και άρρωστο συνάνθρωπό μας. Να του προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας. Να του δώσουμε Ελπίδα και Ζωή με το αίμα μας.

Κι εμείς να εισπράξουμε ως αντάλλαγμα μια ψυχική αγαλλίαση και μια εσωτερική ικανοποίηση για την πράξη μας αυτή, που δε συγκρίνονται με το καλύτερο και ακριβότερο δώρο, που μπορεί να μας κάνει κάποιος.

Ας πάμε, επομένως, όσο το δυνατόν περισσότεροι στις αιμοδοσίες, που οργανώνει ο Σύλλογος “Η ΕΛΠΙΔΑ” για τα Χριστούγεννα στη Ροδιά, στον Αμπελώνα και στα Δελέρια στις 19, 21 και 22 Δεκεμβρίου 2014 και ας προσφέρουμε με την καρδιά μας μια φιάλη από το αίμα μας για όποιον το χρειάζεται!!!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ