ΣΤΟΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

O νέος περιφερειακός έφορος Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και το επιτελείο της Εφορείας επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη. Στη εθιμοτυπική συνάντηση, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, εκφράστηκε και από τις δυο πλευρές η διάθεση για συνεργασία με στόχο το καλό του Δήμου.

Τα στελέχη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, επεσήμαναν ότι θα είναι συμπαραστάτες στο Δήμο Λαρισαίων, όποτε χρειαστεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ και από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης υπογράμμισε ότι η νέα δημοτική αρχή επιζητεί τη συνεργασία και τη συνέργεια με φορείς που πρεσβεύουν, μεταξύ άλλων και τον εθελοντισμό. «Υπ΄ αυτό το πρίσμα η ανοικτή επικοινωνία και στενή συνεργασία με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα είναι δεδομένη και ανοικτή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο  Εφορος οικονομικών και ακίνητης περιουσίας  κ. Κωνσταντίνος Ναούλης, ο Αρχηγός του κατασκηνωτικού κέντρου «Ελευθερία» κ. Κωνσταντίνος Λαμπρούλης και το μέλος της ΕΚΣ κ. Ευάγγελος Κατσακιώρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ