ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 5ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΑΖΑΡΙΠλήθος κόσμου επέλεξε να κάνει τη βόλτα του στο απόγευμα της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου 2014 στο Μύλο του Παππά και να συμμετέχουν στο 5οΧριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι της Τράπεζας Χρόνου, μέρος των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

73 άτομα πραγματοποίησαν 3706 ανταλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών, αξίας 14.444 ΤΕΜ. Tην τιμητική τους είχαν απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, cd και dvd.

Εορταστικό χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που δημιούργησαν οι παιδικοί σταθμοί «Χαρταετός» «Baby College» και ο παιδικός σταθμός του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Εκτός αυτού ο χώρος του ισογείου του Μύλου του Παππά ήταν στολισμένος με αφίσες εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιήσει οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η παρουσία των εθελοντών που για ακόμα μία φορά αφιέρωσαν χρόνο και διάθεση και συνέβαλλαν ουσιαστικά στην προετοιμασία αλλά και στην άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών του παζαριού.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συμμετείχε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου ο Δημοτικός Λαχανόκηπος, των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, με στόχο τη συγκέντρωση ειδών για τους άπορους συμπολίτες μας.

Οι παρευρισκόμενοι εκτός από το πλούσιο μπασκετικό θέαμα που απόλαυσαν είχαν την ευκαιρία να βάλουν και τα δικά τους «καλάθια» ενάντια στη φτώχεια, συγκεντρώνοντας 20 κιλά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν για τις οικογένειες που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Συσσίτιο.

Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν για τις δράσεις των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων καθώς και για το πώς μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές συμβάλλοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης των απόρων οικογενειών της πόλης μας.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ