ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ…

ΓΑΛΑΤο Κέντρο Πρόληψης Λάρισας  ΟΚΑΝΑ –«ΟΡΦΕΑΣ»,  εθελοντές,  φορείς, οργανώσεις και καταστηματάρχες της Λάρισας, δημιουργούν ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης και καλούν  τους πολίτες να αισθανθούν και να ανακαλύψουν το νόημα της συνύπαρξης και της Αλληλεγγύης, την πραγματική ΟΥΣΙΑ της ζωής.

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου ώρα 18.00, θα ανοίξει τις πόρτες του το «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Αγάπης», στο χώρο του «Εργαστηρίου Ζωής», στο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο της οδού Μανωλάκη 9 και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες 10.00-14.00 και 17.00 – 21.00, καθημερινά .

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητες κατασκευές, παραδοσιακά προϊόντα, αρτοποιήματα και γλυκίσματα, είναι τα εκθέματα του παζαριού που θα δώσουν την ευκαιρία στους συνανθρώπους να εκφράσουν την αγάπη και την αλληλεγγύη σε  όσους έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, φτιάχνουμε το «Δέντρο της Αγάπης», με γάλα,  που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν τα παιδιά του κόσμου  και που περιμένουμε ο καθένας  να προσφέρει , κάνοντας το δέντρο μας μεγάλο και την έκφραση της αγάπης μας συγκινητική.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας έναρξης του Παζαριού, το Μουσικό Σχολείο Λάρισας θα μας ταξιδέψει σε μοναδικά χριστουγεννιάτικα μονοπάτια, με υπέροχες μελωδίες και σύνολα, ενώ καθημερινά από τις 17.00-21.00 δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους μουσικούς  της πόλης παράλληλα με τη λειτουργία του παζαριού, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να προσφέρουν ταυτόχρονα όμορφα ακούσματα στους επισκέπτες .

Καλούμε όσους μουσικούς επιθυμούν να συμμετέχουν στο καθημερινό μουσικό πρόγραμμα να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ 6946169849 και 2410533403, μέχρι και την Παρασκευή 13/12.

Για τους μικρούς μας φίλους, όλα θα είναι μαγικά..  Ηδη, στο «Εργαστήρι Ζωής» θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 15/12 και κάθε πρωί από 10.00-14.00,  τα τμήματα των εικαστικών , όπου εκατοντάδες παιδιά θα φτιάξουν με τη βοήθεια εικαστικών και εκπαιδευτικών , χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές, με εικόνες γιορτινές και  ηχηρό το μήνυμα της πρόληψης

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, στους Γιατρούς του Κόσμου και στο Εργαστήρι Ζωής

Είναι σπουδαίο να είμαστε εκεί ΟΛΟΙ.

Σπουδαιότερο ακόμη, να είμαστε ΜΑΖΙ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ