ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ που η διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας, τις Τοπικές Κοινότητες Κιλελέρ, Πλατυκάμπου και Μελισσοχωρίου και τοπικούς φορείς. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 13-12-2014 – ώρα 6:30μ.μ. Νίκαια – Πολιτιστικό Κέντρο

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Η εκδήλωση αφορά στη συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής, που θα αποδώσουν κάλαντα του δωδεκαημέρου από διάφορες περιοχές του ελληνισμού, υπό τη διεύθυνση του κ. Αντώνη Μαρέτη.

Συγκεκριμένα, θα λάβουν μέρος οι χορωδίες:

α) Μεικτή χορωδία Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής Δήμου Κιλελέρ

β) Ο Μικρασιατικός σύλλογος Βουναίνων «Η καθ’ ημάς ανατολή»

γ) Ο Σύλλογος Μικρασιατών Λάρισας.

Κυριακή 14-12-2014 – ώρα 11:00π.μ. Κιλελέρ – Πλατεία    

α) Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τη Μεικτή χορωδία Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής Δήμου Κιλελέρ με συνοδεία Μουσικών, β) Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.

Κυριακή 14-12-2014 – ώρα 6:30μ.μ. Μελισσοχώρι – Πλατεία           

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τη Μεικτή χορωδία Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής Δήμου Κιλελέρ με συνοδεία Μουσικών. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Δήμου Κιλελέρ.

Κυριακή 14-12-2014 – ώρα 7:00μ.μ. Πλατύκαμπος – Πλατεία

Άναμμα δέντρου – Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ.Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Τοπική Κοινότητα Πλατυκάμπου, ο Σύλλογος Γυναικών Πλατυκάμπου και ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Κιλελέρ. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Δήμου Κιλελέρ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ