XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα διοργάνωσε σήμερα  το πρωί μπροστά στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τα παιδιά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ζωγράφισαν και κατασκεύασαν διάφορα παιχνίδια και στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δίπλα στο δέντρο οι πρόσκοποι κατασκεύασαν μια υπέροχη φάτνη με ξύλα που πραγματικά έδωσε χριστουγεννιάτικη εμφάνιση στο χώρο. Όλα τα παιδιά πήραν από ένα γούρι ,μπαλόνι και ένα γλυκό. Σ΄ αυτή τη γιορτή  οι νεολαίοι της Αρωγής ήταν βοηθοί και η ψυχή της εκδήλωσης καθώς με την παρουσία τους και τις ιδέες τους  έδωσαν χαρά στα παιδιά. Ειδικά ο Άγιος Βασίλης έκανε όλα τα παιδιά να χαρούν και να νιώσουν ότι πραγματικά ήρθαν τα Χριστούγεννα!!!. Η γιορτή συνεχίστηκε και το απόγευμα όπου όλοι μαζί ψάλλοντας τα κάλαντα περιμέναμε να ανάψουν τα φώτα του δέντρου. Οι γονείς και τα παιδιά χάρηκαν πραγματικά  όλα τα δρώμενα !!! OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα  και ο Αντιδήμαρχος Αμπελώνα ευχαριστούν  τους:

  • Προσκόπους για την κατασκευή της φάτνης και τον κ. Σιαφαρίκα για την ξυλεία.
  • Επίσης την κ. Καλαμπούκα για τα στολίδια και τους φούρνους του κ. Γκούμα και Γκαμπέτα για τα κουλουράκια και τα μελομακάρονα.
  • Τα μπαλόνια ήταν προσφορά του Προέδρου του Γεωργικού Συνεταιρισμού .
  • Τους νεολαίους της Αρωγής.
  • Τους συλλόγους των Καρυοτών και Σκαμνιωτών  για το Χριστουγεννιάτικου δέντρου καθώς και τον κ. Σαμαρά Δημήτριο που  μεσολάβησαν στο Δασαρχείο της Ελασσόνας και μετέφεραν το δέντρο στον Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ