ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΠΑΕΤΥΡΝΑΒΟΣΤα πάνω κάτω φέρνει στο Βόρειο Ομιλο της Β’εθνικής η σημερινή μεγάλη νίκη του Τυρνάβου μέσα στο Βόλο επί του τοπικού Ολυμπιακού με 3 – 2. Πρόκειται για μια νίκη έκπληξη, που δίνει άλλο αέρα στους παίκτες του Χαραλαμπίδη οι οποίοι στο σημερινό παιχνίδι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Τυρνάβου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20′ με τον Κισκαμπάνη ο οποίος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό αφού και το γκολ του Διαμαντόπουλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως το πρώτο, για τον Τύρναβο! Ετσι στο 59′, ο Γεωργίου με πλασέ έκανε το 0-2.  Μετά το δεύτερο γκολ του Τυρνάβου οι παίκτες του Ολυμπιακού ξύπνησαν και άρχισαν να πιέζουν με αποτέλεσμα να μείωσε με τον Μακρυδημήτρη σε 1-2, αλλά και αυτό δεν στάθηκε αρκετό αφού ο Τύρναβος έκανε το 1-3 στο 79′ μετά από λάθος των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, με τον  Ότα να κλέβει την δίνοντας εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι βρήκαν την δύναμη και στο 86′ μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι όταν ο Κούτσι με προβολή έκανε το 2-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Κούτσης): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Νικολιάς (73′ Χιντζίδης), Ρόκας (34′ Κούτσι), Μέζα, Μαρτίνεθ (62′ Θέος), Διαμαντόπουλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σαμαράς, Ζυγκερίδης, Πεχλιβανόπουλος, Ντατίδης, Παληγεώργος, Γεωργίου, Σολφερίνο (81′ Σουλιώτης), Μιλουτίνοβιτς (60′ Τσούκαλος, 74′ Ότα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ