ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Β. Πιτσίλκας

28ΧΡΟΝΗΑντιμέτωποι με το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας που εμπόδισε να γίνει τις προηγούμενες ημέρες η νεκροψία και νεκροτομή της άτυχης 28χρονης Ιωαννας Γιαννακοπούλου που έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Παρασκευής στη φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι, βρέθηκαν οι γονείς της που είδαν σήμερα τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας να ακούει τις εκκλήσεις τους και να δίνει εντολή να γίνει η νεκροψία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η κηδεία της άτυχης Ιωάννας Γιαννακοπούλου θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον Ναό του Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.

Ο Β. ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ

Εν τω μεταξύ ο 29χρονος Βασίλης Πιτσίλκας που τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα και μεταφέρθηκε αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό, όπου χειρουργήθηκε, και στη συνέχεια στο Ασκληπιείο Βούλας, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.

ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ

Οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο τροχαίο μίλησαν για ολισθηρότητα του οδοστρώματος καθώς λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που είχαν γίνει στο σημείο και εξαιτίας της βροχής, ο δρόμος γλιστρούσε.

Κάποιοι από τους οδηγούς που βρήκαν σώοι από την καραμπόλα δήλωσαν πως είδαν αυτοκίνητα να στριφογυρίζουν στον δρόμο λίγο πριν γίνει η πρώτη σύγκρουση και ακολουθήσει το χάος. Κάποιοι μάλιστα είπαν πως είδαν αυτοκίνητα να εκσφενδονίζονται και να περνούν πάνω από άλλα.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος σοκάρουν. Αυτοκίνητα που μοιάζουν άμορφη μάζα, το ένα πάνω στο άλλο. Μνήμες από την πολύνεκρη τραγωδία στην Εγνατία οδό τον περασμένο Οκτώβριο.

«Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τα έργα που γίνονται στην περιοχή, τονίζει σε ανακοίνωσή της, 14 και πλέον ώρες μετά την φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι, η Νέα Οδός, σημειώνοντας πως όντως πρόσφατα έγινε αλλαγή στον ασφαλτοτάπητα στο σημείο του δυστυχήματος.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Για εγκληματικές ελλείψεις και για λανθασμένα υλικά στην ασφαλτόστρωση που έκαναν το δρόμο καρμανιόλα  κάνει λόγο ο πατέρας της άτυχης Ιωάννας, ζητώντας από την πολιτεία να αποδώσει δικαιοσύνη και να τιμωρήσει αυστηρά τους υπεύθυνους των κακοτεχνιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ