ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΤΟΝΥ ΑΝΤΟΝΙ

ΤΟΝΥΔύο ολόκληρα χρόνια πάλευε με τον καρκίνο ο Τόνυ Άντονι ο οποίος και τελικά τον νίκησε. Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα, τον τελευταίο έναν χρόνο, μπαινόβγαινε συχνά σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να σωθεί από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.

Ήταν όμως τόσο μεγάλα τα έξοδα που σύμφωνα με δημοσιεύματα πέρυσι τον Απρίλιο χρειάστηκε να πουλήσει ακόμα και το σπίτι του αλλά και το τροχόσπιτό του προκειμένου να σωθεί. Μάλιστα η πώληση του τελευταίου με το οποίο είχε κάνει πολλά υπέροχα ταξίδια, του στοίχισε περισσότερο αφού ο ίδιος έλεγε πως νιώθει στην ψυχή του «τσιγγάνος».

Ο Τόνυ Άντονυ γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα και το πραγματικό του όνομα ήταν Αντώνης Κόνιαρης. Έπαιξε σε πολλές επιθεωρήσεις, θεατρικές παραστάσεις, στην τηλεόραση αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες (και βιντεοταινίες) και είχε στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες. Υπήρξε από τους πρώτους λάτρεις του stand up comedy σε μια εποχή που η τέχνη αυτή ήταν άγνωστη στην Ελλάδα ενώ η μεγάλη επιτυχία ήρθε στην μακροβιότατη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» όπου και πρωταγωνιστούσε. Τα προβλήματα υγείας του είχαν ξεκινήσει το 2012 και όλοι όσοι τον συναναστρέφονταν έλεγαν πως πάλευε σαν παλικάρι να κερδίσει τον καρκίνο που τον ταλαιπωρούσε. Τον περασμένο Απρίλιο είχε υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση και μετά από αυτή έδειχνε να έχει νικήσει την ασθένειά του. Όπως αποδείχτηκε όμως, είχε κερδίσει μόνο μία από τις πολλές μάχες που έδωσε καθώς ο καρκίνος τον νίκησε τελικά.

Η σορός του θα μεταφερθεί στο εξωτερικό, όπου και θα αποτεφρωθεί, ύστερα από επιθυμία του ηθοποιού.

Αντί στεφάνων, οι συγγενείς του ζήτησαν να δοθούν τα χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού.

gossip-tv.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ