ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ

ΧΩΡΙΟ2Με την παρουσία του Δημάρχου Τεμπών  και των  Αντιδημάρχων καθώς και των τοπικών συμβούλων  ξεκίνησαν και επίσημα οι  φετινοί εορτασμοί για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Ελάτεια. Ένα πανέμορφο χωριό του Αϊ Βασίλη δημιούργησε φέτος ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας στην πλατεία του χωρίου.

Μικρά πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια το σπίτι του Αϊ Βασίλη, ο μύλος των ξωτικών ,μια πανέμορφη φάτνη δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αμέτρητα βεγγαλικά με φωτορυθμικά  και όλα αυτά σε ένα χιονισμένο τοπίο  με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Μ.Ε.Σ  κ. Λάμπρος Ζάρρας που καλωσόρισε τους επισκέπτες και κατοίκους του χωρίου , ευχαρίστησε το Δ.Σ του Συλλόγου για την όλη προσπάθεια καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δ. Τεμπώνγια την συμμέτοχη του  ,ακόμη ευχαρίστησε τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση (Ταβέρνα ο Λευτέρης –Ελαιοτριβείο Αλεβίζος- Ζιάκας –Ζαχαροπλαστείο Γκόγκος –Μάρκετ Κιτσιου Ελένη.) στο τέλος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία .

ΧΩΡΙΟ1Στην συνεχεία το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος που στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε δήλωσε:

Αγαπητοί συνδημότες φίλοι και φίλες.

Εύχομαι σ΄όλους Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.

Μακάρι το φως και η ζεστασιά των γιορτών να μας βοηθήσει να σκεφτούμε αλλιώς. Να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας. Να κάνουμε την απογοήτευση ελπίδα και πίστη. Το φόβο δημιουργική δύναμη. Να αξιοποιήσουμε τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας για την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές με υγεία και κάθε καλό σε όλους μας .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο ιερέας του χωριού Πάτερ Πορφύριος ,  οι Αντιδήμαρχοι κ. Στέλιος Σαίτης ,Κωνσταντίνος Νταφούλης, Κωνσταντίνος Τσεργάς , ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γ.Μανώλης και Γ. Κυρίτσης ,ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ.Αντώνης Γκανάτσιος και το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ. Θ. Ζάρρας . Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν μελομακάρονα κουραμπιέδες λουκουμάδες και αναψυκτικά – ποτά .Δωρεάν του συλλόγου στους επισκέπτες .

Πριν το άναμμα του δέντρου λειτούργησε χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα μικρά παιδιά του χωριού, στο χώρο της Κοινότητας Ελάτειας ,ωστόσο στο τέλος τις εκδήλωσης ο Αϊ Βασίλης μοίρασε δωράκια στους μικρούς μας φίλους .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ