ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

hor22Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η αντιδημαρχία πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας. Η εκδήλωση που έγινε στο πολιτιστικό κέντρο της Νίκαιας περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Η εκδήλωση αφορούσε στη συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής, που απέδωσαν κάλαντα του δωδεκαημέρου από διάφορες περιοχές του ελληνισμού, υπό τη διεύθυνση του κ. Αντώνη Μαρέτη.

Έλαβαν μέρος η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής Δήμου Κιλελέρ, η Χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς ανατολή» και η Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών νομού Λάρισας. Στο χαιρετισμό του Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης εξήρε την προσπάθεια των χορωδιών και ανέφερε ότι η αντιδημαρχία Πολιτισμού θα θεσμοθετήσει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση η οποία αναδεικνύει το έργο τους. Παράλληλα ανέφερε ότι στόχος είναι να καταγραφούν όλα τα κάλαντα από τα χωρία του Δήμου Κιλελέρ τα οποία θα αποδίδονται από τις χορωδίες στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

hor66Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι πρόεδροι των συλλόγων Γιώργος Καρύδης και Ηλίας Αθαναηλίδης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Κιλελέρ Ιωάννα Πινάκα και Αντώνης Ρεντζιάς, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μιλτιάδης Αραμπατζής, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίων Αναργύρων Νεόφυτος Καραβασειλιάδης, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Νίκαιας Αγγελική Μιχαλούλη, η πρόεδρος του γυναικείου ομίλου Δήμου Κιλελέρ Θεοδώρα Κάλλα, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ