ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ

sikourio4«Δεν ξέρω αν θα έρθουν λιμοί και καταποντισμοί όταν και αν ποτέ κληθεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για το μόνο που είμαι σίγουρος όμως είναι, πως είναι κρίμα και άδικο, να ξαναγυρίσουμε πίσω, μετά από όλα αυτά που έχουμε πετύχει».

Τα παραπάνω τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, από το Συκούριο που βρέθηκε τις προάλλες, ο βουλευτής της ΝΔ του Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, ο οποίος  είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους και φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης του βουλευτή με τους κατοίκους που βρέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης ήταν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η ανασφάλεια που αυτές δημιουργούν.

Ο κ. Κέλλας εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, ότι θα βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Δήμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «τώρα είναι η ώρα για να αναλάβει κάθε βουλευτής τις ευθύνες του, απέναντι στον λαό και στον τόπο».

«Άκουσα χθες με προσοχή τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για εκείνον τον διάσημο που έλεγε πως “η ιστορία πολλές φορές, επαναλαμβάνεται ως φάρσα”. Δεν ξέρω γιατί αποφάσισε τώρα ο κ. Τσίπρας να μην αναφέρει καν το όνομα του Μαρξ, ένα όνομα που συγκινεί ακόμα και σήμερα πολλούς από τους συντρόφους του. Αυτό που ξέρω όμως καλά είναι πως ότι συνέβη το 2009, πάει να συμβεί και σήμερα. Για την ίδια ακριβώς αφορμή, κάποιοι επέλεξαν να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές, εξυπηρετώντας απόλυτα τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, με τον Ελληνικό λαό να επιβραβεύει τον λαϊκισμό και την ακατάσχετη παροχολογία. Τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής, είναι γνωστά σε όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

«Τώρα μετά από πέντε χρόνια τιτάνιων προσπαθειών όλων των Ελλήνων, έρχονται πάλι οι ίδιοι άνθρωποι μεταμφιεσμένοι με τον “φερετζέ” του ΣΥΡΙΖΑ, για να εξυπηρετήσουν πάλι τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, μη σκεπτόμενοι το εθνικό συμφέρον», συνέχισε με νόημα, ο βουλευτής Λαρίσης.

Κλείνοντας, ο Λαρισαίος πολιτικός επεσήμανε πως «η ειδοποιός διαφορά με το 2009 είναι πως πλέον όλοι γνωρίζουν την κατάσταση. Δικαιολογίες του τύπου δεν ήξερα και δεν φανταζόμουνα, δεν υπάρχουν. Οι Έλληνες βουλευτές καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στη μικροπολιτική και το εθνικό συμφέρον. Θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων βουλευτών, θα γίνουμε ανάχωμα στον λαϊκισμό και θα είμαστε η εγγύηση της ομαλής μετάβασης της χώρας στην μετα-μνημόνιο εποχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ