ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 46

10614359_766851723351900_5325262466995847585_n… Και που λες ακροατή μου εγώ για τους έγκυρους Πρετεντέρηδες και τα μηνύματα που στείλαν  κατά Γιωργάκη μεριά είχα σκοπό να εκπέμψω που λέει ο λόγος, από αλλού μου προέκυψε τελικά η… ανατροπή!
Γιατί σου λέει τα γραπτά κύριε μένουν, και καλά σου λέει- καλά σου λέει. Και πέσαν  που λες στα χέρια μου «ΤΑ ΝΕΑ», διαβάζω το παραπολιτικό «Στίγμα» και πολύ καλά κατάλαβες… φρίττω!!

Πως το’λεγε  ο ΓΑΠ στην κηδεία του αείμνηστου:” Τα’μαθες  τα νέα πατέρα?”, ένα τέτοιο έπαθα.

Διάλογος σου λέει φρέσκος, σπαρταριστός ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο ΥΠΕΞ.

Τι σε έχει πιάσει και θέλεις να «βουτηχτείς στα σκατά», φέρεται να ρώτησε απευθυνόμενος στον Αλέξη ο Βαγγέλης.

Κλονίστηκα!! Τι θέλει να πει ο ποιητής, σκατά η διακυβέρνηση της χώρας? Τι ξέρει? Διότι δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα ξέρει μιας και κυβέρνησε και εξακολουθεί να το κάνει αν δε λαθεύω.

Και μετά είναι και το άλλο. Το… τάξιμο ντε που ακολούθησε, σύμφωνα πάντα με το «Στίγμα».

Διότι ο Βαγγέλης ήταν λέει ξεκάθαρος: “ Θα σε γαμ… με το που θα αναλάβεις!”

Και ξαναφρίττω!!! Έτσι αρθρώνεται ο πολιτικός λόγος πίσω από τις κλειστές πόρτες των υπουργείων και εν πάση περιπτώσει… το ρισκάρεις?

Εδώ «εικόνα» το κάνεις που λέει ο λόγος και σε πιάνει σύγκρυο και από κοντά και το στομάχι μη σου πω.

Όπως καταλαβαίνεις υποψιασμένε μου ΚΑΙ  σε αυτή την περίπτωση πολιτικά συμπεράσματα υπό πίεση και κάτω από το… βάρος μιας τέτοιας συναισθηματικής φόρτισης δεν βγαίνουν.

Μπρουτάλ  καταστάσεις που μάλλον χρίζουν… Απόστολου βιώνουμε οι ιθαγενείς. ΤΕΛΕΙΑ, α και παύλα μη σου πω…

Σε πλήρη σύγχυση η εκπομπή προτείνει ανερυθρίαστα ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ, με τη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, σε στίχους και μουσική του Νίκου Καλογερόπουλου, από την ταινία του «Οι ιππείς της Πύλου».

Καλή μας ακρόαση και ΜΗΝ απομακρύνετε τα παιδιά από τους δέκτες…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ