ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ “ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ” ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΚΑΝΑ (1)Το «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Αγάπης» που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας  ΟΚΑΝΑ –«ΟΡΦΕΑΣ», στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Μανωλάκη 9,  με εθελοντές,  φορείς, οργανώσεις και καταστηματάρχες της Λάρισας, συνεχίζεταικαι θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες 10.00-14.00 και 17.00 – 21.00, καθημερινά.

Ένα πρωτότυπο και υψηλής αισθητικής παζάρι,  με στολίδια, χειροποίητες κατασκευές, παραδοσιακά προϊόντα, αρτοποιήματα και γλυκίσματα, δίνει την ευκαιρία στους Λαρισαίους να εκφράσουν την αγάπη και την αλληλεγγύη σε  όσους έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη, καθώς τα έσοδα διατίθενται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο Εργαστήρι Ζωής και στους Γιατρούς του Κόσμου .

Ο Σύλλογος Ανέργων «Ηλιαχτίδα»,  ο σύλλογος αλληλεγγύης «Ευχή Ζωής», ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αγ. Αναργύρων «ΝΟΣΤΑΛ-ΓΑΙΑ», η Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Λάρισας, η επιχείρηση Καψιώχα , οι εικαστικοί Χρήστος Ρέντας και Ειρήνη Καψάλη δημιουργούν μια πανδαισία χριστουγεννιάτικων χρωμάτων σε ένα  μοναδικό εικαστικό τοπίο εποχής.

Παράλληλα,  στο «Εργαστήρι Ζωής» λειτουργούν κάθε πρωί από 10.00-14.00,  τα τμήματα των εικαστικών, όπου εκατοντάδες παιδιά φτιάχνουν με τη βοήθεια εικαστικών και εκπαιδευτικών, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές, με εικόνες γιορτινές και  ηχηρό το μήνυμα της πρόληψης

Επίσης, την Παρασκευή 19/12 ώρα 19.00 το ΩΔΕΙΟ ΓΚΟΥΛΕΤΣΟΥ , μέσα στο χώρο του παζαριού, θα ταξιδέψει τους επισκέπτες σε μοναδικά χριστουγεννιάτικα μουσικά μονοπάτια, με υπέροχες μελωδίες και σύνολα, με την ορχήστρα εγχόρδων και μαέστρο τον κ Κορνήλιο Μπουγιούκ, καθώς και την τάξη μονωδίας με καθηγήτρια σολίστ όπερας την κ Κατερίνα Οικονόμου και συνοδό στο πιάνο την καθηγήτρια κ Ευγενία Γκουλέτσου .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ