ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

plat11Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Μελισσοχώρι και στον Πλατύκαμπο του Δήμου Κιλελέρ υπό τη αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, των Τοπικών Κοινοτήτων Μελισσοχωρίου και Πλατυκάμπου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσοχωρίου «Άγιος Δημήτριος», και του Συλλόγου Γυναικών Πλατυκάμπου.

Στο Μελισσοχώρι μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου η Φιλαρμονική του Δήμου υπό τη διεύθυνση του κ. Χ. Μπαλανίκα και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Ενηλίκων του Δήμου Κιλελέρ υπό τη Διεύθυνση του Αντώνη Μαρέτη και συνοδεία των Μουσικών Ρ. Μακρόπουλου, Α. Καζακίδη, Σ. Καβαλλιεράτου και Β. Τσιαπλέ έψαλλε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Στον Πλατύκαμπο άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μετά κάλαντα έψαλλαν η Φιλαρμονική του Δήμου και οι χορωδίες του νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου Πλατυκάμπου συνοδεία μουσικών οργάνων.

plat22Και στις δύο εκδηλώσεις παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. Τις εκδηλώσεις χαιρέτισαν επίσης η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσοχωρίου «Άγιος Δημήτριος» Α. Κλιματσίδα και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατυκάμπου Δ. Καρατσίβος.

Και στις δύο εκδηλώσεις υπήρχε Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Με το πέρας της εκδηλώσεων προσφέρθηκαν στους καλεσμένους τοπικό κρασί, παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα.

Στο Μελισσοχώρι και τον Πλατύκαμπο παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Α. Χατζούλης και Χ. Χατζούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Αραμπατζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Κουκούτσης και Κ. Φιλλιπούλης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μελισσοχωρίου Δ. Ροϊδούλης, τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ