ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΤΟΥ «Η&Μ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ!

ημΜαχαίρι έβγαλε στον σεκιουριτά του “Η&Μ”, με το οποίο μάλιστα τον χτύπησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες-, ο άντρας που καταζητείται από την Αστυνομία με την κατηγορία της ληστείας. Για την ίδια υπόθεση μια 32χρονη από την Αλβανία συνελήφθη την περασμένη Κυριακή καθώς την έπιασε ο ίδιος σεκιουριτάς, γιατί η γυναίκα μαζί με τον άνδρα που έβγαλε το μαχαίρι και έναν ακόμη συνεργό τους έκλεβαν ρούχα από το κατάστημα “Η&Μ”, στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας καταζητούμενος (αυτός που έβγαλε το μαχαίρι) και η συλληφθείσα είχαν κινήσει τις υποψίες στον σεκιουριτά από την προηγούμενη ημέρα. Οι υποψίες αυτές επιβεβαιώθηκαν μετά, από το υλικό που είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Ο καταζητούμενος και η γυναίκα έβαζαν ρούχα μαζί με τις κρεμάστρες σε μια μεγάλη μαύρη δερμάτινη τσάντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έξοδό τους δεν χτύπησαν τα αντικλεπτικά, γι’ αυτό και δεν έγινε προσπάθεια να τους σταματήσει κάποιος.

Οι κλέφτες όμως επέστρεψαν την επομένη στο κατάστημα, σίγουροι πια ότι κανένας δεν θα τους ενοχλούσε, και έκλεψαν ρούχα με τον ίδιο τρόπο. Ο υπάλληλος σεκιούριτι περίμενε πάντως ότι μπορεί και να επέστρεφαν, οπότε μόλις τους είδε και κατάλαβε ότι κλέβουν, βγήκε από το κατάστημα για να ειδοποιήσει την εταιρεία του.

Ο άντρας και η γυναίκα όμως είχαν ήδη τελειώσει τις κλοπές και έβγαιναν εκείνη την ώρα μαζί με την τσάντα με τα κλεμμένα ρούχα. Ο σεκιουριτάς κινήθηκε προς το μέρος τους, και πριν προλάβει καλά καλά να τους μιλήσει, γυρίζει ο ένας κλέφτης, τον πιάνει από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και του λέει “θα τα πληρώσω”.

Αμέσως όμως η γυναίκα που ήταν μαζί του επιτάχυνε το βήμα της, αλλά και ο ίδιος άρχισε να τρέχει διασχίζοντας το πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας και την οδό Αριστομένους, ακολουθώντας τη γυναίκα στην οδό Παυσανίου, στο στενό δίπλα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Εκεί ο υπάλληλος σεκιούριτι τους έφτασε, και τότε -όπως αναφέρει η εταιρεία του-, ο καταζητούμενος άντρας γύρισε και του έριξε μια μπουνιά στο αλεξίσφαιρο. Εκείνος αμύνθηκε κι έπεσαν και οι δύο μαζί κάτω. Χωρίς δισταγμό ο καταζητούμενος ληστής έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι από το μπουφάν του και χτύπησε με αυτό δεξιά στα πλευρά τον σεκιουριτά.

 

eleftheriaonline.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ