ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΓΙΑ3Στην Αγιά βρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να σχολιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις με φόντο την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. «Η πολιτική ζωή του τόπου, σε μια από τις κρισιμότερες χρονικές στιγμές της Μεταπολιτευτικής ιστορίας, διολισθαίνει σε επικίνδυνες ατραπούς.

Με ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης η χώρα παρεκκλίνει της πορείας της, μιας πορείας που εξασφαλίζει τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και την ευημερία του ελληνικού λαού», σημείωσε ο κ. Κέλλας, καταδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τις τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι πολίτες αυτής της χώρας «μάτωσαν» κυριολεκτικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας υποστεί απίστευτες θυσίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους, και έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη χώρα όρθια, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν κάποιοι εντελώς ανεύθυνα ναρκοθετούν όλες αυτές τις προσπάθειες δημιουργώντας και πάλι τις συνθήκες για επιστροφή στο δρόμο με τους εφιάλτες;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

ΑΓΙΑ5«Το πολιτικό σύστημα οφείλει να βρει τον κοινό παρονομαστή και μέσα σε ένα πνεύμα συνεννόησης και  συνεργασίας να αποτρέψει κάθε κίνδυνο, ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα σε περιπέτειες» επεσήμανε με νόημα ο κ. Κέλλας.

Τέλος, ο Λαρισαίος βουλευτής αναφέρθηκε στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Χαϊκάλη. «Καλώ τη δικαιοσύνη να κινηθεί γρήγορα και να ρίξει φως στην σκοτεινή αυτή υπόθεση, η οποία όλως τυχαίως έρχεται στην επικαιρότητα λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει καμία σκιά επάνω από τη Βουλή, τους βουλευτές, και τους θεσμούς που διαφυλάσσουν το Σύνταγμα της πατρίδας μας. Η απόσταση που χωρίζει τους πολίτες από το πολιτικό σύστημα είναι ήδη μεγάλη. Τέτοια γεγονότα την κάνουν μεγαλύτερη, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ίδια τη δημοκρατία, κατέληξε ο κ. Κέλλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ