ΤΑ «ΑΚΟΥΣΕ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

DSC03508Παιδικές φωνές γέμισαν τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λάρισα. Κρατώντας στα χέρια τους τρίγωνα και χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες τους,  μαθητές της Α1΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια του Σχολείου κ. Μπαλαμπέκου και τη δασκάλα τους, τραγούδησαν πρώτοι τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασίλειο Σακελλαρίου και τους συνεργάτες του.

Στη συνέχεια οι μικροί μαθητές πρόσφεραν ευχετήριες κάρτες που δημιούργησαν οι ίδιοι και ζωγραφιές τους.

Ο κ. Σακελλαρίου δέχθηκε με εγκαρδιότητα τους μικρούς μαθητές, στους οποίους ευχήθηκε κάθε πρόοδο και ευτυχία, όπως και στις οικογένειές τους και τους πρόσφερε κέρασμα.

Όπως τόνισε η δασκάλα τους, Γραμματή Καΐπη, η δραστηριότητα αυτή είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αφού τα παιδιά έμαθαν να κινούνται ομαδικά στους δρόμους της πόλης τους, πληροφορήθηκαν για την διοικητική δομή της εκπαίδευσης και μάθανε τη σημασία της παράδοσης.

Επίσης, οι μαθητές του 4ου Δημοτικού είπαν τα κάλαντα και στην υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου, η οποία με μεγάλη χαρά τους υποδέχθηκε και τους ευχήθηκε τα χρόνια πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ