ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ

αγιαΣτο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κυκλοφοριακή Αγωγή και ευαισθητοποίηση των νέων», το οποίο επιχορηγήθηκε από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, ο Δήμος Αγιάς διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» του Δήμου Αγιάς και ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Αγιάς κ. Γκουντάρα Αντώνη, ο οποίες τόνισε ότι πρωτοβουλίες και έργα σαν το συγκεκριμένο, τονίζουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του Δήμου και αναδεικνύουν την προσπάθεια που γίνεται ώστε αυτός να βρίσκεται κοντά στη νεολαία, ενημερώνοντας την για θέματα που αποτελούν μείζονος σημασίας. Στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού, Νεολαίας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Αγιάς κος Μάρκου Σωτήρης, ο οποίος και ανέλυσε τις δράσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους νέους σε διάφορα θέματα της καθημερινότητας μας.

Τέλος ο κος Μητσιός Βασίλης, παρουσίασε την διαδικτυακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του έργου και η οποία είναι διαθέσιμη για όλους τους ενδιαφερόμενους ώστε να περιηγηθούν και να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής τόσο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγιάς (www.dimosagias.gr) όσο και στο http://agia.cloudforce.gr καθιστώντας την προσβάσιμη σε όλους.

Στο τέλος της ημερίδας ο Δήμαρχος Αγιάς δώρισε τους τρεις Η/Υ που αγοράσθηκαν στο πλαίσιο του έργου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγιάς, στο Γυμνάσιο Αγιάς και στο ΕΠΑΛ Αγιάς για την κάλυψη πάγιων αναγκών τους.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αγιάς κα Χριστίνα Γιαννουλέα, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μελιβοίας και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αγιάς κ. Βασίλειος Λέτσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς κ. Ιωάννης Αργυρούλης και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρακλείδης» κ. Χρήστος Σκαρκάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ